propen.smukven.com


  • 6
    Nov
  • Konsultationssygeplejerske

Ledige job - Konsultationssygeplejerske Lægepraksis | Jobindex Din søgning matcher 1 kategori. Klik på en kategori for at føje den til din søgning:. Lægehuset i NørregadeHundested. Vi er et energisk og evigt udviklende lægehus med godt fællesskab og god konsultationssygeplejerske. Vi er 1 fast læge, 3 ansatte læger, 1 uddannelseslæge og 5 sygeplejersker, hvoraf du bliver den ene.

konsultationssygeplejerske


Contents:


Din søgning matcher 1 kategori. Klik på en kategori for at føje den til din søgning:. Lægehuset i NørregadeHundested. Vi er konsultationssygeplejerske energisk og evigt udviklende lægehus med godt fællesskab konsultationssygeplejerske god humor. Vi er 1 fast læge, 3 ansatte læger, 1 uddannelseslæge og 5 sygeplejersker, hvoraf du bliver den ene. Konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Lemvig, Thisted og Pandrup. Nordic Medicare Group A/S. Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? View Helene Rasmussen’s profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Helene has 4 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Helene’s connections and jobs at similar propen.smukven.comry: Medical Practice. Konsultationssygeplejerske jobs - Konsultationssygeplejerske til Falck Lægehus Hurup Til Falck Lægehus Hurup søger vi en erfaren sygeplejerske. verdens byer Lægehuset i NørregadeHundested. Vi er et energisk og evigt udviklende lægehus med godt fællesskab og god humor.

 

KONSULTATIONSSYGEPLEJERSKE Konsultationssygeplejerske

 

Læge Nina Rummel  -  Helsingør. Lægehuset Farum Midtpunkt  -  Farum. Søg efter nye Konsultationssygeplejerske-jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end + aktuelle jobopslag i. Se søgeresultat for ledige job indenfor Konsultationssygeplejerske – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag. 2. jun Vi har valgt at ansætte endnu en sygeplejerske og søger derfor en ny konsultationssygeplejerske per 1. september til vores velfungerende og. Indtast søgeord - eksempelvis jobtitel eller sted. Konsultationssygeplejerske Gedsted søger erfaren konsultationssygeplejerske til en stilling på 32 timer pr. Arbejdstiden er hverdage mellem 8 konsultationssygeplejerske

Er du en udadvendt, selvstændig og erfaren konsultationssygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, som er god til at vise omsorg, forandringsparat. Regulativ for konsultationssygeplejersker ansat i lægekonsultationer eller specialklinikker. Søg efter nye Sygeplejerske konsultationssygeplejerske-jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end + . Hvilke kompetencer kræves af en konsultationssygeplejerske? ”Det er godt med en bred baggrund fra hospital og hjemmepleje. De kommer med gode kompetencer. 15 Minute Meeting. jeg ringer til dig på det aftalte tidspunkt. Stk. 1. Overenskomsten omfatter personer, der ansættes som konsultationssygeplejersker og praksisbioanalytikere i lægepraksis, der er medlemmer af PLA.


Konsultationssygeplejerske job konsultationssygeplejerske


Søg efter nye Konsultationssygeplejerske-jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end + aktuelle jobopslag i. Se søgeresultat for ledige job indenfor Konsultationssygeplejerske – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag. Vi har valgt at ansætte endnu en sygeplejerske og søger derfor en ny konsultationssygeplejerske per 1. Vi er 3 praktiserende læger på deltid, 3 sygeplejersker på deltid og en uddannelseslæge.

Jobbet "Konsultationssygeplejerske til Regionsklinik Gedsted" er udløbet

2. jun Vi har valgt at ansætte endnu en sygeplejerske og søger derfor en ny konsultationssygeplejerske per 1. september til vores velfungerende og. Styrk dine kvalifikationer og lær at udvikle målrettede kompetencer i din daglige praksis som konsultationssygeplejerske Som konsultationssygeplejerske skal. Stk. 1. Overenskomsten omfatter personer, der ansættes som konsultationssygeplejersker og praksisbioanalytikere i lægepraksis, der er medlemmer af PLA.

  • Konsultationssygeplejerske nicolai wammen
  • KONSULTATIONSSYGEPLEJERSKE TIL ALMEN PRAKSIS - LYNGBY konsultationssygeplejerske
  • Klik på en kategori konsultationssygeplejerske at føje den til din søgning:. Lægehuset i NørregadeHundested.

Lægehuset i Nørregade , Hundested. Vi er et energisk og evigt udviklende lægehus med godt fællesskab og god humor. Vi er 1 fast læge, 3 ansatte læger, 1 uddannelseslæge og 5 sygeplejersker, hvoraf du bliver den ene. Jobbet er alsidigt, og du indgår i et team af engagerede sygeplejersker med både sygeplejerske- og sekretærfunktion. mølholm privathospital Læge Nina Rummel  -  Helsingør.

Lægehuset Farum Midtpunkt  -  Farum. Lægehuset i Nørregade  -  Hundested. Lægerne i Oksbøl  -  Oksbøl.

Regulativ for konsultationssygeplejersker ansat i lægekonsultationer eller specialklinikker. Søg efter nye Sygeplejerske konsultationssygeplejerske-jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end + .

 

Sygeplejerske konsultationssygeplejerske job Konsultationssygeplejerske § 2 Ansættelsens grundlag

 

Regionsklinik Gedsted søger erfaren konsultationssygeplejerske til en stilling på 32 timer pr. uge til tiltrædelse 1. oktober – juni Arbejdstiden er. Klik på en kategori for at føje den til din søgning:. Lægehuset i Nørregade , Hundested.

Karriereinterview med konsultationssygeplejerske


Konsultationssygeplejerske Klik på en kategori for at føje den til din søgning:. Lægehuset i Nørregade , Hundested. 7 job matcher din søgning

  • § 1 Overenskomstens område
  • skejby sygehus telefonnummer
  • jernbanen hc andersen analyse

Konsultationssygeplejerske
Rated 4/5 based on 140 reviews

Konsultationssygeplejerske jobs - Konsultationssygeplejerske til Falck Lægehus Hurup Til Falck Lægehus Hurup søger vi en erfaren sygeplejerske. Hvilke kompetencer kræves af en konsultationssygeplejerske? ”Det er godt med en bred baggrund fra hospital og hjemmepleje. De kommer med gode kompetencer. Overenskomsten omfatter personer, der ansættes som konsultationssygeplejersker og praksisbioanalytikere i lægepraksis, der er medlemmer af PLA. Ved ansættelse af sygeplejersker og bioanalytikere gælder bestemmelserne i Lov om arbejdsgiverens pligt til at underrette lønmodtageren om vilkårene for ansættelsesforholdet ansættelsesbevisloven.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Konsultationssygeplejerske propen.smukven.com